Taula de conversa sobre la situació actual de les legislacions migratòries a Espanya ia Catalunya i sobre el procés de la ILP regularització ja! que està en suspens al congrés.
Al mateix temps es convida també a nens i nenes a que confeccionem una pancarta per portar a la Mani del 12/10, aquesta activitat serà conduïda per Personaje Personaje. El taller és per a nenis migrants i no migrants.
Aquest espai serà part d’una agenda d’activitats en la mateixa línia que es duran a terme durant tota la setmana del 12 d’octubre, a diferents espais institucionals i autogestionats a la ciutat per mobilitzar acció i pensament sobre què significa el 12 d’octubre a aquest territori i la relació que des d’aquesta episteme s’aterren accions concretes als pobles del sud des d’Abya iala fins a Palestina.
Foc a la llei destrangeria i abolició de les fronteres!
Papers per a totes o totes sense papers!
bio
Personaje Personaje (ella) es un serpentí travestí nascuda a Quito,l’Equador (1991) i migrant nacionalitzada com a espanyola després d’anys de residència en el Regne de S-Pain. Es va formar com a psicoterapeuta a la seva ciutat natal i va cursar estudis de postgrau en mediació i recerca artístiques, a Espanya. Des de 2015, combina la seva pràctica com a psicoterapeuta/acompanyant de processos d’esdevenir profund, enfocada protagónicamente en persones trans* i sexodiverses, persones migrades, racialitzades i de població infantil, amb la seva pràctica artística, en la qual prioritza també a aquestes mateixes col·lectivitats.
Aquesta activitat coordinada per Tau Luna Acosta forma part de Trenza dins la línia Aliances que proposa, generar aliances amb col·lectius, projectes i persones que al territori porten un llarg camí recorregut de treball per, amb i per a la comunitat migrant del sud a Barcelona. Partint de la idea que els treballadors de l’art som agents polítics dins de la ciutat i que per obrir l’escocesa a una comunitat específica, aquesta ha de ser part de l’entramat cultural i polític de la ciutat més enllà de l’especificitat de l’art contemporani.
Si tens alguna necessitat o pregunta en relació a l’accessibilitat d’aquesta activitat, visita la nostra pàgina d”accés a La Escocesa” fent clic aqui