agenda

“Fermentant sabors i sabers”, taller a càrrec de Juan Antonio Cerezuela i Sonia Villar

L’artista Juan Antonio Cerezuela proposa l’activitat oberta al públic, “Fermentant sabors i sabers”, en el marc de la seva residència Ex-Libris, que conduirà conjuntament amb l’artista Sonia Villar, experta en la pràctica dels ferments.

Dijous 11 de desembre, 11.00–13.00 h
Espai facilitat per Sonia Villar i Juan Antonio Cerezuela
Lloc: Mercat de la Concepció
Cal fer preinscripció: AQUÍ

Et convidem a participar en una activitat on experimentarem amb l’elaboració d’aliments fermentats, mentre compartim històries i memòries del barri de la Dreta de l’Eixample i del Mercat de la Concepció.

Aprendrem el procés de conservació d’aliments mitjançant la fermentació, però anirem més enllà: proposem una fermentació poètica. A partir de les converses que vagin sorgint, connectarem els aliments amb significats, sabers i relats que també volem conservar. Fermentar, en aquest cas, serà també una manera de pensar juntes què val la pena preservar.

Els Sabors i sabers que preservarem, seran compartits en una degustació col·lectiva el Dissabte 7 de febrer de 2026 a les 12h al pati del recinte de la Biblioteca Sofia Barat.

Activitats en el marc del programa Ex-Libriss de Homesession en col·laboració amb Biblioteques de Barcelona i Fundació ”la Caixa”, ICUB-Ajuntament de Barcelona i OSIC-Generalitat de Catalunya.

Amb el suport de:
En col·laboració amb: